Trophies

Posts
Eerste bericht
Je hebt zojuist je eerste bericht geplaatst op dit forum! Hopelijk komen daar nog een paar berichten bij! Veel plezier :)
Totaal toegekend: 2.423
Komt maar terug!
20 berichten geplaatst! Zo te zien heb je het naar je zin hier! :)
Totaal toegekend: 393
50 posts!
Je hebt 50 posts gemaakt op ons forum. You go girl!
Totaal toegekend: 221
Niet te stoppen!
Je hebt 100 berichten geplaatst! Hopelijk heb je hier langer over gedaan dan één dag!
Totaal toegekend: 130
Moar posts!
Je hebt zojuist je 200e post geplaatst! Gefeliciteerd :D
Totaal toegekend: 83
Post bonanza!
Een whopping 450 posts geplaatst op ons forum! Ontzettend leuk dat je er nog bent en zoveel post op dit geweldige forum :)
Totaal toegekend: 39
Verslaafd!
800 berichten? Indrukwekkend!
Totaal toegekend: 14
Profiel trophies
Tea & crumpets!
Je neemt standaard thee mee naar een skirm, wilt het liefst links rijden en gebruikt toffe bullpup replica's.
Totaal toegekend: 27
HALT! Politie!
Glinsterende badges, toffe petten, riot shields, pepper spray, grote helmen en handboeien die je iets te graag wilt gebruiken!
Totaal toegekend: 63
Neerlands trots
Een airsofter van het oranje legioen! DPM of woodland camo, aangevuld met een diemaco en het rood, wit, blauw van de Nederlandse vlag op je mouw.
Totaal toegekend: 137
PMC
Je pakt lukraak wat uit je kledingkast, trekt je airsoft vest aan en bent klaar om te gaan. Camo is voor watjes!
Totaal toegekend: 63
Militair!
Je zet of hebt je onvoorwaardelijk ingezet voor ons vaderland, voor vrede en veiligheid.
Totaal toegekend: 70
Tech guy
De binnenkant van een replica heeft voor jou geen geheimen. Replica's praten zelfs tegen je. Geen correcte AOE, tandwielen niet goed geshimmed of een verkeerd type motor in de replica. Jij hoort het al wanneer iemand naast je aan het schieten is met zijn replica.
Totaal toegekend: 63
Back in time!
Je hebt een loadout gebaseerd op de tweede wereld oorlog.
Totaal toegekend: 12
Mother Russia!
Je hebt geen vieze multicam, DPM of AR platform. Njet! AK is fine!
Totaal toegekend: 49
Murica!
Al die oude en Russische zooi is maar niets. Uit het "Land of the brave" komen de beste camouflages en replica's! MURICA!
Totaal toegekend: 216
Skirm trophies
Squad Member
Je bent een squad member geweest in een ACN squad. Objectives pakken, linies verdedigen en samenwerken, its all in there!
Totaal toegekend: 75
Second
Je bent de plaatsvervanger geweest voor een squad leader van een ACN squad! Dat betekent een eerste stap richting een volle squad aansturen! Congrats!
Totaal toegekend: 26
Squad Leader
De ACN squad luistert gespannen naar jouw strijdplan! Jouw beslissing zorgt voor de overwinning, de epische actie of een mond vol BB's!
Totaal toegekend: 26
Platoon Leader
Orders krijgen van de CO, deze doorgeven aan de squad-leaders en vervolgens een aantal ACN squads aan het werk zien gaan. Awesome!
Totaal toegekend: 5
Commander
Het hele team hangt aan je lippen als je een episch relaas houdt waarom we die ene objective moeten veroveren. Als commander stuur je het hele team aan en dat is een belangrijke klus! Super vet dat je deze rol op je hebt genomen!
Totaal toegekend: 4
Balancer
Je bent vrijwillig van team geswitched tijdens een openbare skirm, om de verdeling van spelers beter te laten uitkomen. Of ging het toch om de lol één van je maatjes te hitten ;)
Totaal toegekend: 17
Blood has been spilled
"A red sun rises....blood has been spilled this skirm!" Andere airsofters kijken vol ongeloof naar je hoofd. Vol trots paradeer je met een prachtige rode, bloedende wond waar iemand je net heeft geraakt. Om deze badge te verdienen moet je een bloedende wond hebben opgelopen tijdens een skirm. /Disclaimer Deze badge is niet bedoelt om Jack-Ass stunts te promoten en we hopen natuurlijk dat je BB hit snel geneest :)
Totaal toegekend: 17
Mount bayonet!
Je replica, voorzien van een bajonet, steekt als een lans voor je uit terwijl je de laatste meters dicht naar je tegenstander. Alles lijkt in slowmotion te gaan. BB's lijken stil te hangen in de lucht, ergens ver weg hoor je iemand roepen. Niets kan je meer stoppen. Terwijl je over een stapel zandzakken heen springt en een oerkreet uit, kom je in bereik van de argeloze tegenstander. Prik!
Totaal toegekend: 2
Knife kill!
Je hebt het voor elkaar gekregen zo dichtbij te komen, dat je iemand hebt geknifed! BB's heb jij niet meer nodig, "all you need is your trusty knife!" Goed gedaan! Denk jij dat je deze badge verdient?
Totaal toegekend: 17
In het gips
Skirmen terwijl je één of meerdere ledematen in het gips hebt zitten. Dat is pas operator!
Totaal toegekend: 2
Press
Blijf nog even staan, ja, zo ja! De camera houdt van je!!! Nog even hier, ja perfect! Doe je arm even zo, ja precies! Ja richt langs me heen, moeilijk kijken! Lekker! Mooi! Ja! Goed zo! Meer, nog meer, ja heeeerlijk! Heb jij foto's of video geschoten tijdens een skirm in plaats van BB's?
Totaal toegekend: 5
Embedded Press
Je luistert goed naar iedere aanwijzing van de airsofters om je heen terwijl je probeert vast te leggen wat er die dag allemaal gebeurd. Als een malle ren je met een squad mee terwijl je tot de fotografie goden bidt dat je lenzen deze dag overleven. Om deze badge te verdienen ben je als embedded fotograaf/videograaf meegespeeld op een skirm. Geen hesje, alleen jij, je camera en je lenzen.
Totaal toegekend: 3
Winnaar jaaropening 2016
Je hebt gewonnen tijdens de laatste skirm van de jaaropening! Gefeliciteerd met de eerste overwinning van 2016!
Totaal toegekend: 1
Ripped!
Dankzij een kundige speler heb je nu een deuk in je ego. Je hebt niet staan opletten en je laten knifen! Better luck next time ;)
Totaal toegekend: 5
The horror
Voor de aanwezigen een dag om nooit te vergeten of om over te praten!
Totaal toegekend: 17
Een goede start!
Alleen even kijken of deze sport wat voor me is dacht je nog. Na deze dag weet je het zeker, dit is een awesome sport! Je kreeg van je SL verschillende opdrachten die je samen met je squad buddies moest uitvoeren. De bevelhebber bedacht het ene na het andere strijdplan om de overwinning binnen te slepen en zorgde voor teamwork tussen de squads. Je hebt ervaren wat volgens ons een airsoft skirm moet zijn! Deze badge kan je verdienen door als startende airsofter naar een ACN introducé dag te komen.
Totaal toegekend: 12
Engineer
Rijden met voertuigen, op rode knoppen drukken, groene draden doorknippen, met benzine rondlopen, raketten plaatsen en niet onbelangrijk, als geen ander weten hoe iets het beste tot ontploffing gebracht kan worden! De MacGyver van een team!
Totaal toegekend: 5
Sniper
Al dat geren en gevlieg is niets voor jou. Met één wel geplaatst schot, een grote impact hebben op een skirm. Dat is jouw stijl. Je bent een sniper geweest in een ACN squad.
Totaal toegekend: 9
Support
Massa's BB's gebruik jij op een dag. Alles om de hoofden van de tegenstanders naar beneden te houden terwijl je squad members de tegenstander aan het flanken zijn. Je bent support speler geweest in een ACN squad!
Totaal toegekend: 5
Rifleman
Van vlag naar vlag, van objective naar objective, het is hard werken als rifleman op een skirm! Om deze trophie te verdienen moet je de "rifleman" rol hebben gehad in een ACN squad!
Totaal toegekend: 61
Game master!
Draaiboeken, tijdschema's en een waslijst aan missies en props om te bedenken en uit te laten voeren. En als dat nog niet genoeg is, heb je ook nog een zooitje airsofters om onder controle houden.
Totaal toegekend: 6
MEDIC!
"MEEEEDIIIIICCC!" heeft op jou dezelfde werking als het geluidje van whats-app! Als een jonge hond vlieg je naar de bron van het geluid om de speler weer in het spel te brengen! Deze trophie had net zo goed de "ren je rot" trophie kunnen heten. Een dankbare taak die weinigen vrijwillig uitvoeren.
Totaal toegekend: 22
Bulwark
Je hoort de tegenstander aftellen naar weer een epische aanval. Ze gaan je weer aanvallen met alles wat ze hebben. Poging zoveel. Laat ze maar komen, jij hebt je SL verteld dat je ze afhoudt en wacht op versterking en dat is precies wat je gaat doen!
Totaal toegekend: 15
Tactical beard
Niet iedereen kan dit tactische accessoire inzetten. Een select groepje airsofters weet hoe je deze tool kunt bemachtigen en hoe je er verantwoordelijk mee om moet gaan!
Totaal toegekend: 10
Forum trophies
Sinterklaas!
Zet een perimeter op, laser detectie, claymores en struikeldraad. We verwachten indringers vanavond!
Totaal toegekend: 163
Kerstmis!
Gelukkig kerstfeest, vrede op aarde en eet smakelijk! ;)
Totaal toegekend: 94
Jarig!
Lang zal je leven, lang zal je leven, wat is het leuk dat je op ons forum zit terwijl je jarig bent, terwijl je jaaaariiig, bent! Terwijl je jaaaariiiigg bent! HIEPERDEPIEP! HOERA!
Totaal toegekend: 527
Halloween
Op deze spookachtige dag zit jij op ons forum! Op zoek naar buddy's om te trick or treaten?
Totaal toegekend: 73
Likes
Iemand vindt je leuk!
Somebody out there reacted positively to one of your messages. Keep posting like that for more!
Totaal toegekend: 1.030
Een leuk figuur
Je hebt inmiddels al 50 likes binnen geharkt! Gefeliciteerd :D
Totaal toegekend: 130
Erg leuk!
Content you have posted has attracted a positive reaction score of 100.
Totaal toegekend: 83
150 likes!
150 likes! Berichten die je plaatst worden nog steeds gewaardeerd door andere bezoekers!
Totaal toegekend: 65
Krijg er niet genoeg van!
Your content has been positively reacted to 250 times.
Totaal toegekend: 48
I LOVE IT!
Content you have posted has attracted 500 positive reactions.
Totaal toegekend: 30