US Law Enforcement Airsoft Group

US.LEAG

New Member
8 nov 2023
1
0
Hoi,

Wij zijn een super enthousiast nieuw team in de airsoft wereld. Na een paar jaar te hebben gespeeld begon het toch te kriebelen, we merkten dat de airsoft zich primair richt op military re-enactment. Logisch natuurlijk!

Wij wilde hier onze eigen draai aan geven en spelen tegenwoordig in teamverband als US Law Enforcement team. Speel jij als Amerikaanse sheriff, beatcop of misschien als State Trooper Dan komen we graag in contact met je!

Realisme is een belangrijke pijler in ons team, onze loadouts zijn zo echt mogelijk 1:1 nagemaakt. Daarnaast heeft tactisch spelen een belangrijke rol (geen speedsoft etc.)

Lijkt dit je leuk of wil je meer weten? Laat van je horen! De groep bestaat nu uit leden uit de regio Midden Nederland, maar spelen doen we overal.

Spelregels
- Je spreekt Nederlands & Engels
- Je speelt of wilt spelen als US Law Enforcement Agent.
- We spelen uitsluitend re-enactment uit de Verenigde Staten.
- Tactisch spel (geen speedsoft).

Wat kunnen wij voor jou betekenen
- Een super leuk team!
- Hulp bij het samenstellen van outfits.
- Teamuitjes.
- Introductie aan de airsoft sport.

We beschikken over een redelijke hoeveelheid aan replica's waarmee we vooral indoor een heel eind komen. Hierdoor kunnen we je helpen bij de introductie aan de airsoft sport. We hebben ook leden die geen lid zijn van de NABV. Zij kunnen vrij-uit meespelen als introducé (maximaal 6x per jaar). Dit zorgt ervoor dat de airsoft sport toegankelijk blijft. Een NABV lidmaatschap is bij ons dus niet verplicht, maar wel raadzaam.
 
Laatst bewerkt: