ACN verhuist naar Airsoft Bazaar

Beste Airsofters,

Wij willen graag een belangrijke update met jullie delen: vanaf vandaag is het Airsoft Club Nederland Forum onderdeel van Airsoft Bazaar!

Waarom deze aanpassing?
Voordat Airsoft Bazaar het ACN-forum overnam, merkten we op dat het forum aanzienlijk minder activiteit vertoonde dan voorheen. Door het ACN forum onder de noemer Airsoft Bazaar te plaatsen streven we ernaar dit forum nieuw leven in te blazen en een bruisende community te creëren voor airsoft-liefhebbers in heel Europa.

Wat verandert er?
Het bestaande forum blijft actief, maar krijgt simpelweg een nieuwe naam als onderdeel van deze overname. Hierdoor blijft de rijke geschiedenis en de waardevolle inhoud van het forum behouden, terwijl we samen een nieuwe, versterkte community opbouwen.

Wat betekent dit voor jou?
Je kunt nog steeds deelnemen aan de levendige discussies, profiteren van waardevolle tips en je ervaringen delen die je gewend bent, maar dan nu onder de vlag van Airsoft Bazaar.

Hoe gaat dit in zijn werk?
  1. Het forum is vanaf nu beschikbaar via https://forum.airsoftbazaar.com/.
  2. Je bestaande account en posts blijven behouden; je hoeft alleen in te loggen zoals je dat gewoonlijk doet.
  3. We nodigen je uit om actief deel te nemen en te helpen ons dit tot de beste Nederlandse airsoft community te maken!
Vragen?
  1. Als je vragen hebt over deze aanpassing en wat het betekent voor jou als gebruiker, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@airsoftbazaar.com. We zijn hier om te helpen en zullen ons best doen om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen voor iedereen.

Team Airsoft Bazaar
 
  • Leuk
Waarderingen: Diemus