Hallo airsofters,

samsam

Member
29 aug 2018
5
2
Trophies
2
Ik ben Sam en ik ben nieuw op het forum,

Ik ga zondag voor me tweede keer airsoften bij Balls and Arrows in Lelystad en hoop dat ik t nog leuker ga vinden dan me eerste keer en overtuigt genoeg ben om lid te worden van de NABV en daarna me eigen outfit en replica('s) te gaan aanschaffen. Echter mijn vraag is of jullie mij zouden willen helpen?
Ik ben namelijk een persoon die niet blind koopt als ik iets niet ken. Ik ben daarom al een aantal uur zoet geweest met het zoeken naar winkels die ook daadwerkelijk replica's verkopen en waar ik ze ook kan testen. Ik heb een aantal sites gevonden en vroeg me af of jullie ervaringen hebben met deze winkels/sites en of ik nog sites mis die zeker weten die moeite waard zijn om uit te checken.

Alvast bedankt en hoor graag van jullie

Groetjes Sam

http://www.airsoftshop.be/nl/
https://www.com-bat.nl/
https://pirosport.nl/airsoft
https://airsoftcenter.nl/
 
Welkom!

Bij ons in sittard ligt unit13.
Ze hebben een uitgebreide winkel en gun store waar je uiteraard ook kan testen.

https://www.unit13shop.eu/en/

Misschien is het wat ver voor je.
Maar imo de moeite waard .

Hier sluit ik me volledig bij aan. Ik vind mezelf ook te kritisch en wilde zelf eerst eens even de replica daadwerkelijk in mijn handen vast houden en hem eens uitproberen voor ik zou kopen.

Echter kan ik me geen enkele speler voor de geest halen die zijn replica niet even aan je zou overdragen op het veld om zo je ook even te laten proeven ervan. En op die manier zijn er zat mogelijkheden om ook spul vast te houden wat men over het algemeen besteld via een site.
 
Hey sam.

Welkom in het airsoft wereldje.

Ben jij laatst op een vrijdagavond met ons mee geweest naar emmeloord?

Greetings
Twin
 
Welkom op het forum.

Misschien is Bunker501 interessant om te checken?
Heb er zelf geen ervaring mee maar ik check deze site wel altijd even.
 

Airsoftshop goede site, nooit in de fysieke shop geweest, maar levering is altijd snel en wat ze beloven!
Com-bat idem dito.
Pirosport is letterlijk 1.000m van mij vandaag. Ik koop er van alles, van replica's tot onderdelen. Wat ze niet in stock hebben, kunnen ze tegen leuke prijzen inkopen voor je. Van origine een schietsport winkel, maar ook voor airsoft hebben ze geweldig inzicht en geven ze de hulp die je wilt (geen verkooppraatjes). Zeker het kijken waard!
Airsoftcenter klinkt mij niet zo bekend in de oren.
 
Welkom!

Zelf iets minder goede ervaring met com-bat . Pirosport ken ik niet, de rest allemaal goede ervaringen mee :)
 
com-bat heeft in ieder geval geen fysieke replicas liggen op het moment. Je kan ook eens posten wat je op het oog hebt en kijken of je een afspraak kan maken met iemand op een veld of op het nac.