Hi all!

Northern Legion

New Member
28 mrt 2018
3
0
Trophies
1
Hi all,

Nieuw op dit forum en in afwachting van mijn NABV pas.

Ik kom uit Overijssel en hoop in Airsoft een nieuwe leuke vrijetijd activiteit te hebben gevonden.
Wat ik in de sport hoop te vinden is veel beweging, adrenaline en teamwerk.

Nu ik mij heb voorgesteld hoop ik tevens enkele vragen te kunnen stellen voor de bestelling van mijn eerste replica.
De replica welke ik op het oog heb is de TM HK416 Delta Custom Next Gen.

Bij eagle6 in de UK heb ik om een offerte gevraagd voor deze replica met de volgende upgrades:

1 x Eagle Lvl 5 package
1 x Mosfet Upgrade Option - BTC Spectre MK2
1 x Motor Upgrade - Samarium Cobalt Super High Torque
1 x Lipo Mod + 2600mah 7.4v Battery Installation

Tevens zou ik graag een andere stock willen gebruiken: Fab Defense GL-Core stock

ik vraag mij af of deze GL-Core stock compatibel is met de TM HK416 Delta en of een dergelijke Lipo Mod service tevens op een (non TM) stock uitgevoerd kan worden.

Ik heb na 5 dagen helaas nog geen terugkoppeling ontvangen van eagle6 dus wellicht dat hier iemand is die daar iets over zou kunnen zeggen op basis van eerdere ervaring of expertise?

Alvast bedankt!

Groet!
 
Welkom!

(helaas) geen ervaring met de TM HK416 dus daar kan ik je niet verder mee helpen.
 
Welkom op het forum.

Ik weet niet wat er zo in de LVL 5 package van eagle zit, maar het lijkt me overdreven om dit allemaal meteen te laten doen zonder de replica überhaupt te hebben aangeraakt. Zelfde geld voor de motor 140 euro motor die nog niet eens zo geweldig is, denk dat een 30 euro motor deze er makkelijk uit trekt qua torque en trigger response, neodymium magneten zijn sterker dan samarium cobalt magneten. BTC spectre is ook awesome maar ga je alle features erop gebruiken anders zijn ze niet super nuttig, heb er zelf een gehad. Zag laatst ook iemand had 2000 euro voor een custom KOA TM NGRS betaald en nooit mee gespeeld en nu verkoopt hij hem weer.
Ik heb niks tegen het kiezen van een TM NGRS Hk416 en dat is ook gewoon een prima keuze maar zet er max een nieuwe veer in en ga er mee spelen, dan heb je er al meer dan genoeg plezier van en als je dan niet tevreden bent kan je hem altijd nog laten upgraden lijkt me.
 
Welkom!

Ik ben persoonlijk zelf geen fan van die ''LVL" Upgrades van sommige websites. Ik vind het een beetje vaag allemaal :p Ik zou gewoon de replica standaard houden en wanneer je niet tevreden bent hem dan laten upgraden. Maar het gaat om een TM dus die zullen echt wel prima zijn out of the box! Upgraden kan altijd nog! Ook als je hem meteen upgrade weet je niet wat je echt verbeterd hebt..
 
Ik weet ook niet wat er allemaal in zit in due lv5 upgrade. Je kan ook op firesupport kijken daar doen ze fps en lipo conversion upgrade met gears. Ik heb mijn tm hk416 daar vandaan. Of gewoon stock kopen eerst en daarna spelen, en later upgraden.
 
Dank voor de reacties tot dusver!

Ik heb e.e.a. gelezen over upgrade mogelijkheden en mijn insteek was om maar direct alle mogelijke upgrades uit te voeren omdat ik de replica via de UK zou bestellen. Ik heb tot op heden nog geen shop in NL gespot welke gespecialiseerd is in TM upgrades. Ik las namelijk dat de TM upgrades wat meer specialisme zouden vergen, vandaar mijn insteek om bij een TM dealer te bestellen, gespecialiseerd in TM upgrades.

Indien er in NL winkels zijn die soortgelijke upgrades uitvoeren zou dit een uitkomst zijn, Ik ben dan inderdaad meer genegen om eerst stock te kopen incl. Lipo conversion en hierna verdere gewenste upgrades te laten uitvoeren.

Zit ik nog wel met de fab-defense GL-Core stock en de vraag of deze geschikt is voor de TM HK416 Delta en of hierop een Lipo conversion uitgevoerd kan worden.
 
De NGRS is zeker wel wat anders, maar het upgraden komt IMO op hetzelfde neer, dat je dit laat doen bij een boetiek zaak in de UK is niks mis mee, maar dit kan later ook nog. Ik raad je aan om hem eerst een tijdje te gebruiken voordat je er een hoop geld in dumpt, je zult verstelt staan van hoe goed deze out of the box zal presteren. Qua lipo mod zou ik eerder gewoon bekabeling in de stock gebruiken en het standaard met de metalen strip ding omzeilen maar goed dat zou ik doen.
 
Ik ben overtuigd, zal de upgrades voorlopig laten voor wat ze zijn en enkel standaard Lipo conversion laten doen.
Kan dan direct een TM M&P 9 Custom stock meebestellen zodra de NABV pas is gearriveerd.

Nu ik enkel de Lipo conversion + FPS upgrade laat doen ga ik op zoek naar een shop in Nederland.

Stock heeft dan mijn voorkeur om in NL te bestellen t.o.v. de UK.

Weet iemand een betrouwbare shop waar de Lipo en FPS tevens worden gedaan aangezien ik tot op heden geen shop in NL heb gezien waar dit wordt aangeboden?
 
Ik ben overtuigd, zal de upgrades voorlopig laten voor wat ze zijn en enkel standaard Lipo conversion laten doen.
Kan dan direct een TM M&P 9 Custom stock meebestellen zodra de NABV pas is gearriveerd.

Nu ik enkel de Lipo conversion + FPS upgrade laat doen ga ik op zoek naar een shop in Nederland.

Stock heeft dan mijn voorkeur om in NL te bestellen t.o.v. de UK.

Weet iemand een betrouwbare shop waar de Lipo en FPS tevens worden gedaan aangezien ik tot op heden geen shop in NL heb gezien waar dit wordt aangeboden?

Denk dat de meeste shops dit wel kunnen, anders gewoon even een paar grotere mailen (mogelijk in de buurt) en vragen of ze ook aan de TM NGRS werken.
 
Hé! Welkom op het forum. Ik heb in een soortgelijke situatie gezeten; lang gespaard voor mijn eerste replica, en toen wilde ik 'm volledig upgraden.

Dit toch maar niet gelijk gedaan, en dat raad ik je ook aan! Waarom? Als je er eerst 1 of 2 skirms mee speelt, weet je wat 'ie in de basis kan, en dán kun je goed gaan kijken naar wat je wil verbeteren. Tokyo Marui zijn sowieso top of the bill, dus om er gelijk een 'lvl5' (geen idee wat het is, maar het klinkt niet als een veertje vervangen) tegenaan te gooien.. ik zou even wachten.

Daarnaast zijn er genoeg shops in Nederland die een TM kunnen upgraden voor je, maar zoals gezegd; speel er eerst even mee. Zelf kocht ik een halfjaar geleden een Krytac als backup, met het idee om die ook te upgraden, maar die is nog niet eens open geweest, zo bi-zar tevreden was ik ermee :)

HK416 overigens.. DIKKE PROPS. Love it! :)